Metoda de tratament a celuliteiAlydia este prima substanta produsa pentru intralipoterapia si intradermoterapia avand ca scop tratarea lipodistrofiei ginoide, asa cum este denumirea corecta a modificarii de aspect cutanat cunoscuta ca CELULITA. De asemenea, mai este indicata si ca tratament de corectie a neregularitatilor cutanate dupa lipoaspiratie, dupa intralipoterapie cu aqualix sau in caz de lipoedem, cu sau fara limfoedem (acumularea de limfa in tesutul adipos).

Celulita este data de modificarea de structura in tesutul fibroadipos subcutanat, ceea ce face ca lobulii adiposi sa nu mai poata fi tensionati uniform sub piele, fie prin cresterea depunerilor adipoase sau edemul lobulilor adiposi, fir prin slabirea structurii fibrilare ce formeaza reteaua in care sunt distribuiti acesti lobuli adiposi. Ne referim la aspectul de coaja de portocala.

Spre deoasebire de alte substante, ALYDIA are in compozitia sa substante ce distrug partial grasimea, substante ce se resorb treptat din piele, substante cu rol de diuretic osmotic , ce indeparteaza edemul local , aminoacizi ce ajuta la restructurarea fibrilara locala si antioxidanti cu rol in reglarea metabolismului local.

Aceasta substanta are rol activator doar local, nu reduce depozitele adipoase mai mari, si nu poate fi admininstrata pe suprafete foarte mari, deoarece doza de administrare este limitata per sedinta , in functie de greutatea corporala.

Sunt necesare mai multe sedinte de tratament, separate de o saptamana, iar imediat dupa injectare se poate face masaj sau aplicare de ultrasunete pentru o mai buna dispersie. Desigur ca detinem infrastructura necesara prin inovatorul aparat DUOLIFT SECVENTIAL cu ultrasunete care actioneaza pe mai multe niveluri transdermice.

Rezultatele majore incep sa se vada cam de la a 3-a sedinta; desigur, trebuie asociata si cu o dieta corecta , renuntarea la fumat, sau la consumul de alimente toxice, efectuarea de masaje sau tratamente cosmetice de intretinere a pielii.


 


 


 

Si acum – IMPORTANT: Ce este celulita?

Denumirea medicala a acestei particularitati de aspect este : PANICULOPATIE EDEMATOASA FIBROSCLEROTICA, iar cauzele ce determina aparitia sa sunt modificari de microcirculatie locala, ce duc la un drenaj mai lent a lichidelor din tesuturi, , determinand aparitia edemului, apoi aparitia neregularitatilor de contur cauzate de modificarea consistentei lobulilor adiposi , care devin mai vascosi, si a consistentei fibrelor conjunctive, care devin mai relaxate, in faze mai avansate ducand si la aparitia aspectului de coaja de portocala.

Cauzele pot fi determinate genetic, hormonal sau prin stilul de viata – fumat, alcool, sedentarism, alimentatie toxica.

Alydia se injecteaza in piele cu ace de mezoterapie, minim 7 sedinte la o saptamana interval, dupa care se recomanda efectuarea de drenaj local; nu se aplica alte tratamente cosmetice in primele 12 h dupa injectare, nici aplicatii calde sau reci.

Cu ce se poate asocia tratamentul anticelulita cu Alydia?

  • Mezoterapie transdermica

  • Aplicarea de ultrasunete de frecventa joasa

  • Radiofrecventa

  • Masajul de drenaj limfatic

  • Impachetarile T-SHOCK31 cu extracte din 31 plante – puternic detoxifiant, drenant, lipolitic, reductor de centimetri insumand min 30 cm/sedinta