Tratamente corporale cu aparatul Duolift SecventialAparatul DUOLIFT SEQUENTIAL este conceput la limita superioara de fezabilitate tehnologica, fapt pentru care utilizeaza cele mai bune tehnici din punct de vedere al eficientei si sigurantei.

De ce sa alegem tratamentele cu DUOLIFT SECVENTIAL ?

Deoarece, cu ajutorul acestui inovativ aparat se pot face tratamente noi, unice si deosebite, urmare a anilor de studii stiintifice asupra pielii umane si care au ca tinta exclusiva stimularea procesului natural de refacere a pielii.

Enumeram mai jos tehnicile cu care aparatul DUOLIFT SECVENTIAL trateaza bland dar eficient, pielea fetei si a corpului.

Radiofrecventa computerizata

Radiofrecventa este astazi o tehnica ce nu poate fi ignorata in cadrul tratamentelor nechirurgicale pentru piele.

Radiofrecventa incalzeste tesutul pielii la interior prin intermediul energiei care provine din curentul său de înaltă frecvență. Grație acestei incalziri localizate ,creșterea temperaturii provoaca 2 acțiuni principale asupra fibroblastelor ( adica celule de tesut conjunctiv) :

• contracteaza fibrele de colagen,astfel incat cele mai profunde straturi ale epidermei sunt remodelate.

• stimuleaza formarea de noi depozite de colagen, care conduc la refacea moliciunii si a tonicitatii pielii .

Astfel, obtinem efectul de fermitate dupa tratamentele faciale si efectul de piele fina dupa tratamentele corporale.

Mai mult decât atât, încălzirea localizată produce hyperhemia. Ca o consecință, o puternică re-hidratare se produce instantaneu in straturile superficiale ale pielii.

Aceasta apa ajunsa in straturile superficiale genereaza efectul de piele ,,carnoasa,, amplificand si rezultatele ultrasunetelor.

Radiofrecventa remodeleaza straturile profunde ale epidermei, realizand o restructurare a pielii cu efecte pe termen lung.

Ultrasunetele secventiale

Beneficiile ultrasunetelor sunt cunoscute de multi ani.

Ultrasunete generează o presiune acustică la nivelul pielii și creează un micro masaj intern ale carui efecte biologice principale sunt:

• reactivarea micro-circulatiei (limfatica si venoasa)

• fibrolysis de țesut pentru a netezi liniile si ridurile, sau aspectul celulitei.

Garanteaza o reactivare maxima a proceselor metabolice, realizand tesuturi moi si o piele care respira.

Rezultatul procedurii cu ultrasunete secventiale este asa numita ,, sonoforeza,,

Sonoforeza este un proces de penetrare si migrare (imprastiere) in profunzimea pielii a substantelor dermo-cosmetice sub actiunea acestor ultrasunete secventiale.

Astfel ca, pentru fata , efectele vor fi de lifting facial, datorita fetei intinerite si revitalizate, efectele fiind vizibile instant.

Ultrasunetele vor activa de asemenea si procesul de lipoliza metabolica, pentru a stimula pierderea in volum si reducerea depozitelor grase ( piele cu aspect de coaja de portocala) in timpul tratamentelor de slabire.

Luminologia rotativa cu ultrasunete secventiale

Luminologia este o tehnica simplificata care decurge din chromotherapye.


 

Energia luminoasa stimuleaza photo-receptorii din pielea umana.

In functie de culorile luminii, tesuturile absorb diferit energia luminoasa. Adancimea penetrarii in tesuturi depinde de lungimea de unda a luminii colorate, astfel incat se vor activa efecte biologice mai mult sau mai putina adanci in piele.

Combinat cu noua generatie de luminologie , sistemul secvential transmite in lumina vizibila si stimulativa, valurile de ultrasunete din timpul protocoalelor de tratament, indicand constante schimbari in procesul de stimulare.

Aceasta energie luminoasa amplifica rezultatul tratamentelor, cu efecte mentale de lunga durata, deoarece culorile ne influenteaza starea de spirit si gandurile.

Ca de exemplu lumina albastra este antibacteriala, lumina rosie stimuleaza si activeaza microcirculatia.

Ce aduce nou aparatul DUOLIFT SECVENTIAL ?

Ceea ce aduce nou aparatul DUOLIFT SECVENTIAL este inovativa oferta de ultrasunete secventiale , care introduce beneficii noi si exclusive fata de practica existenta.

Aparatul este programat cu seturi de tratamente faciale si corporale , definite complet din punct de vedere al succesiunii sesiunilor de tratare, al substantelor dermo-cosmetice folosite, al duratei pentru fiecare zona tratata. Cu ajutorul aplicatoarelor sale parcurgem simplu si eficient etapele de tratament, de la peeling (curatare) la tratarea propriu zisa cu ultrasunete secventiale, radiofrecventa, luminologie.

Beneficii noi fata de practica obisnuita

DUOLIFT SECVENTIAL este transpunerea in practica a stiintei pielii.

Reactiveaza si maximizeaza procesele metabolice datorita ciclurilor de ultrasunete secventiale, generand continuu stimuli (micro- masaj intern) care mentin celulele intr-o stare constanta de alerta

Principiul sonoforezei permite patrunderea activa a ingredientelor cosmetice prin bariera cutanata, ca o actiune majora a sistemului secvential.

Principiul secvential patentat de aparatul DUOLIFT SECVENTIAL se bazeaza pe un lant de secvente cu ultrasunete, diferite si non repetative. Datorita acestui principiu stimularea ramane constanta pe tot parcursul tratamentului pentru a spori rezultatele cu maximum de efect.

Energia luminoasa impreuna cu ultrasunetele secventiale amplifica rezultatele tratamentelor, atit a celor pentru fata cat si a celor pentru corp.

DECI pe scurt : DUOLIFT SECVENTIAL foloseste :

RADIOFRECVENTA

  • >>>>> pentru piele inasprita + hidratare

ULTRASUNETE + LUMINOLOGIE

  • >>>>> pentru sonoforeza ( penetrare transcutanata a substantelor dermo-cosmetice) )

  • >>>>> pentru actiune stimulativa cu efecte antifibroza, stimulare metabolica, drenaj tisular ( drenaj al tesuturilor).


 

Noua linie de produse dermo-cosmetice anti-imbatranire folosite in tratamentele corporale

Foarte concentrate, substantele dermo-cosmetice asociate procedurilor de tratament cu aparatul DUOLIFT SECVENTIAL, au la baza formule elaborate in combaterea cauzelor si a consecintelor imbatranirii pielii si a urmelor trecerii timpului.

Aceste formule au fost atent selectate pentru a creste performanta protocoalelor de tratament, in sinergie cu DUOLIFT SECVENTIAL.

Propunem GAMA de produse create pentru uz profesional in protocoalele de tratamente corporale realizabile cu DUOLIFT SECVENTIAL, si anume :

GEL COLLAGEN (pentru uz profesional) – FARA PARABENI

Descriere : gel inteligent si universal, special adaptat pentru radiofrecventa si ultrasunete. Datorita ingredientelor sale active, selectionate pentru performantele lor recunoscute, GEL-ul COLLAGEN ( colagen natural pur, de origine marina) are puternice proprietati hidratante si anti-imbatranire, si lupta efectiv impotriva imbatranirii pielii. El creste tonicitatea si elasticitatea cutanata.

Beneficiile produsului : asigura o hidratare optima; reduce liniile fine si ridurile; netezeste conturul buzelor si ochilor; incetineste procesul de imbatranire al pielii gratie proprietatilor sale antioxidante; stimuleaza proliferarea fibroblastelor si sintetizarea colagenului; reda elasticitate si fermitate pielii.

Ingrediente cheie :

COLAGEN MARIN HIDROLIZAT : imbunatateste elasticitatea si supletea pielii prin stimularea proliferarii fibroblastelor; hidrateaza straturile superioare ale epidermei si creste tonusul pielii; textura moale si cremoasa ii confera proprietatea de pelicula protectoare; este biocompatibil si biodegradabil.

GLICERINA : hidrateaza straturile superioare ale epidermei datorita unui complex de calitati(emolient, umectant si oclusiv), netezeste pielea datorita proprietatilor sale active, regleaza peelingul pielii datorita calitatilor sale de hidratare ,limitand formarea peliculelor, lasand straturile superioare ale epidermei intacte; reface apararea naturala a pielii impotriva factorilor iritanti externi (caldura,vant,UV,poluare) printr-un strat protector; stimuleaza procesul de reparare al pielii prin sustinerea sintezei lipidelor in piele; confera o senzatie de bine datorita proprietatii glicerinei de a pastra apa in cantitate mare.

Mod de folosire : textura placuta care ofera oricarui utilizator o experienta senzoriala incredibila; alunecare usoara datorita glicerinei, esentiala in folosirea aplicatoarelor; datorita texturii sale, de a nu curge si a nu se usca repede, asigura o transmisie perfecta a ultrasunetelor. Aplicati produsul in strat gros cu o pensula. La sfarsitul ingrijirii eliminati resturile uscate. Evitati contactul cu ochii.

Test de eficacitate :

STIMULAREA SINTEZEI DE COLAGEN – in urma tratamentului cu Gel Collagen s-a constatat o crestere cu 22,5 % a sintezei de colagen si de asemenea o restaurare tridimensionala a dermului, o crestere a coeziunii si tonicitatii sale.

STIMULAREA PROLIFERARII FIBROBLASTELOR (celule ale tesutului conjunctiv) – fibroblastele de piele umana au fost tratate cu complexul utilizat la Gel Colagen. Dupa o incubare de numai 24 ore s-a constatat o crestere cu 18 % a proliferarii fibroblastelor, comparativ cu un martor netratat.

ACTIUNE ANTIOXIDANTA – actiune oxidanta de 62 % comparativ cu un antioxidant de referinta -butylhydroxyanisol (BHA) in analiza facuta in vitro. Aceasta a confirmat faptul ca formula generala a Gel Collagen-ului ofera o pretectie semnificativa impotriva radicalilor liberi.


 

GEL DERMA-LYSE

Pentru : SLABIRE & FERMITATE

Descriere : Gelul Derma –Lyse este un produs pentru corp, cu puternice principii active de drenaj si slabire, care penetreaza pielea pana in profunzime, datorita texturii sale oily-free. Favorizeaza eliminarea grasimii si micro-circulatia cutanata, lupta impotriva aspectului de,, coaja de portocala,, si stimuleaza tonicitatea pielii.

Beneficiile produsului : accentueaza actiunea lipolitica, masa grasa este diminuata iar soldurile se reduc; asigura protejarea tesuturilor in cazul pielii cu aspect de coaja de portocala persistent; are o actiune de fermitate, adica forma corpului este remodelata iar elasticitatea este refacuta ; are o actiune de restructurare, corpul este revitalizat .

Ingrediente cheie – proprietati :

EXTRACTELE DE CAFEINA sunt principiile active recunoscute ca fiind cele mai eficiente in reducerea stocarilor de grasime si in eliberarea depozitelor de grasime de lunga durata.

EXTRACTELE DE BITTER ORANGE stimuleaza lipoliza, favorizeaza decompensarea de grasime si ajuta micro-circulatia.

MENTHOL-ul ajuta drenajul si micro-circulatia cutanata.

EXTRACTUL DE CENTELLA ASIATICA contribuie la imbunatatirea restructurarii tesutului cutanat.

EXTRACT DE COADA CALULUI bogat in siliciu, care imbunatateste starea tesutului conjunctiv afectat de aparitia celulitei.

EXTRACT IVY ajuta la imbunatatirea micro-circulatiei in interiorul capilarelor.

EXTRACTUL DE CASTAN SALBATIC bogat in escina care imbunatateste micro-circulatia si drenajul.

Mod de folosire :

Pentru uz profesional cu aparatul DuoLift, este ajutorul perfect, datorita actiunii de sonoforeza, in cadrul tratamentelor corporale cu ultrasunete. Va rugam sa consultati protocoalele de tratament.

Teste clinice – rezultate :

  • 74 % din femeile intervievate au constata o crestere a fermitatii pielii

  • 63,5 % din femeile intervievate au constatat in mod clar o crestere a elasticitatii pielii

  • 48 % din femeile intervievate au recunoscut o reducere a aspectului de ,,coaja de portocala,,

  • 85 % din femeile intervievate sunt convinse de eficacitatea produsului