Servicii dermatologiceIn cadrul medicinei estetice, un loc foarte important este ocupat de o supra-specializare a dermatologiei si anume dermatocosmetica. Luptam in permanenta contra timpului, pentru a ne pastra tineretea si frumusetea, avand ca aliat acum si dermatocosmetica, cea care aduce in vietile noastre progresele stiintei.

Dermatocosmetica ne ajuta sa pacalim timpul cu proceduri minim invazive, in conditii de maxima siguranta, aducand mici ajustari aspectului nostru fizic.

Fie ca e vorba de piele normala,mixta sau uscata, fie ca e vorba de piele cu exces de sebum, acneica sau cu tendinte de inrosire, dermatocosmetica ofera terapii menite sa indrepte problemele si sa ajute pielea sa se regenereze natural.

Astfel sunt folosite peelinguri de diverse intensitati in functie de tipul de ten si de evaluarea medicului dermatolog. Dupa exfolierea stratului cornos, pielea se regenereaza singura, devine catifelata, se diminueaza petele si ridurile, fiind un veritabil tratament nu numai de curatare dar si anti-ageing.