Ce este Microdermabraziunea ?Microdermabraziunea este procedura prin care se realizeaza exfolierea si curatarea pielii. Se realizeaza astfel indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor de la suprafata pielii, aceasta schimbandu-si textura si aspectul.

Este un tratament nedureros, putin invaziv, care curata usor pielea ,fara sa o agreseze, fiind unul din tratamentele practicate in mod frecvent in clinicile de medicina estetica.

Rezultatul acestui tratament este vizibil imediat dupa incheierea procedurii de microdermabraziune. Astfel, pielea isi recapata imediat prospetimea si supletea, devine curata, finisata si luminoasa, putandu-se aplica machiajul chiar dupa terminarea procedurii, cu rezultate remarcabile.

Microdermabraziune:rezultate imediate si fara efecte adverse

Microdermabraziunea este una din cele mai populare proceduri in America, a 4 a dupa botox, fillere si epilarea cu laser. A avut mult succes peste ocean pentru ca majoritatea femeilor sant foarte active si ocupate, dar in acelasi timp, vor sa arate bine si pentru asta aveau nevoie de o procedura de week-end sau lunchtime care sa le pregateasca pentru o intalnire, pentru un interviu, o procedura cu rezultate imediate, fara riscuri, fara efecte adverse ca roseata, descuamare, edem, usturime…

Microdermabraziunea este o procedura nedureroasa, sigura, cu rezultate imediat vizibile (efectul de baby skin) pentru toate tipurile de piele. Un alt avantaj e ca machiajul, poate fi aplicat imediat.

Microdermabraziune elimina celulele moarte de la suprafata pielii si straturile superioare ale epidermului, stimuland astfel formarea de colagen.

Textura pielii este imbunatatita vizibil de la prima sedinta, pielea este neteda si fina ca pielea de copil, culoarea pielii se amelioreaza. Pielea devine mai ferma. Microdermabraziune amelioreaza de asemenea aspectul, pielii grase cu pori dilatati, cicatricile de acnee, vergeturile, keratoza pilara. De asemenea, cremele patrund mult mai bine in piele si deci vor fi mai eficiente dupa aceasta procedura.

Se recomanda 5 -6 sedinte de microdermabraziune la interval de o saptamina sau doua, dupa care se continua cu procedura de intretinere odata pe luna.


In concluzie, aceasta procedura este una foarte eficienta, sigura si fara riscuri si tocmai de aceea se poate asocia cu alte metode cum ar fi peelingul superficial, mezoterapia, inductia colagenica cu dermarolerul, laserele,tratamentul cu ultrasunete + luminologie efectuat cu aparatul de ultima generatie DUOLIFT SEQUENTIAL .

Se pot obtine astfel chiar si in cazul patologiilor mai greu de tratat cum ar fi cicatricile de acnee,vergeturile, efecte satisfacatoare si de durata.