Marire fese cu grasime proprieProcedura de marire a feselor cu grasime proprie se numara printre noile proceduri ale medicinei moderne, bazata pe efectul regenerativ al celulelor stem din propria grasime si propriul sange (in cazul PRP). Este o procedura in cazul careia fara o operatie propri-zisa si fara complicatii, se obtin aceleasi rezultate.

Grasimea proprie este extrasa cu ajutorul unei canule fine dintr-o zona cu excedent adipos, apoi dupa prelucrare si procesare este introdusa cu ajutorul unor seringi in zona fesiera.

Punctele de recoltare sunt mici astfel incat nu este nevoie de suturarea lor.

Dupa injectarea grasimii proprii in tesutul fesier rezultatele sunt spectaculoase.

Zona fesiera este o zona asupra careia se exercita forte care au o presiune ridicata, dar in ciuda acestui fapt s-a constata ca rata de mentinere in fese a grasimii injectate este foarte mare , de circa 50-70 %.

Datorita acestei rate de absorbtie a grasimii, pentru obtinerea si mentinerea in timp a unor rezultate optime este recomandata o a doua etapa de injectare cu grasime proprie a zonei fesiere.

Pe parcursul injectarii cu grasime proprie, aceasta se repartizeaza in strat nu foarte gros in tesutul fesier, astfel incat tesutul muscular fesier prin vasele sale de sange sa poata hrani si mentine in timp grasimea injectata.

Procedura de marire fese cu grasime proprie se face cu anestezie locala, fiind o procedura fara risc de respingere, datorita faptului ca grasimea este tesut propriu, deci imposibil de respins de catre organism.

Grasimea avand si ea un mare continut de celule stem asigura si o regenerare a tesutului in care este introdusa.

Si nu in ultimul rand, trebuie subliniat faptul ca folosirea grasimii proprii da zonei unde este introdusa un aspect absolut natural.