Consultata taStim ca pentru tine sunt importante si costurile cand hotarasti sa apelezi la o procedura estetica sau de beauty. De aceea pretul consultatiilor este similar cu orice consult medical, in functie de specialitatea medicala, 100 lei sau 150 lei, iar pentru procedurile non medicale, consultatia/intalnirea cu specialistul nostru cosmetolog este gratuita.

 

Pe cine voi intalni ?

În momentul programarii, iti vom transmite informatii importante, potrivite cu solicitarea ta si iti vom atribui un clinician adecvat optiunea ta, pentru proceduri chirurgicale sau non-chirurgicale. Cel mai bine este să vă evaluați impreuna cu specialistul nostru în persoană solutiile estetice, pentru a vedea ceea ce ar fi cel mai potrivit pentru tine, și apoi să elaborati impreuna un plan de tratament cuprinzător, personalizat.
 

De ce Clinica ALTEZZA?

Scopul nostru este de a urmări în permanență excelența și să descoperim noi progrese în domeniul medical estetice. Noi dorim sa oferim tratamente sigure, etice pentru toți pacienții nostri, nu promitem miracole ci doar solutii realiste, echilibrate.