Filozofie                                  

Am proiectat ca toate tratamentele PENTRU VOI sa porneasca de la fiziologia umana; acestea sunt nedureroase și confortabile, se potrivesc perfect în universul infrumusetarii , starii de bine , schimbarii de look si raspund celor mai exigente cerinte. Ne este draga prezenta voastra in Clinica Altezza si dorim sa te cunoastem mai bine, sa aflam ce iti doresti cel mai mult.

Strategiile pe care ti le propunem sunt realiste si niciodata exagerate , contrar tendintei actuale, de a uita de naturaletea si siguranta corpului nostru. Iti propunem programe complete de tratament susținute de PROTOCOALE care raspund pozitiv la toate problemele de estetica si infrumusetare, iar impreuna cream rezultate vizibile imediate și de durată.

Injectarea acidului hialuronic, a toxinei botulinice, a produselor de mezoterapie si a plasmei obtinuta din sangele propriu ( TERAPIA VAMPIR sau PRP) , necesita in primul rand sa fie realizata de catre specialisti cu experienta clinica, pe care ne mandrim sa ii avem in echipa.

Procedurile complexe de antiageing, care COMBINA injectarea propriei grasimi , impreuna cu liftingul neghirurgical realizat produse avizate de top: fire bioresorbabile si biocompatibile 100%, cu cel mai potrivit acid hialuronic si cel mai bun produs de toxina botulinica, acolo un este cazul, la fel ca si chirurgia plastica si reparatorie , sunt acte medicale pe care le realizam pentru voi cu maxima responsabilitate, le personalizam pentru tine si tintesc doar rezultatele pe care ti le doresti.

Scopul tau va fi si scopul nostru!

Iar sfaturile noastre te rugam sa le urmezi.