Cosmetica corporalaUn ansamblu de tratamente noi, unice si deosebite, urmare a anilor de studii stiintifice asupra pielii umane si care au ca tinta exclusiva stimularea procesului natural de refacere a pielii, in lupta impotriva celulitei si pentru remodelare corporala.

Toate tratamentele sunt bazate pe fiziologia umana, facandu-le in totalitate nedureroase si confortabile, tratamente ce vor fi realizate cu ajutorul aparatului de ultima generatie in estetica faciala si corporala DUOLIFT SECVENTIAL.

Aparatul DUOLIFT SECVENTIAL isi bazeaza tratamentele pe soft peeling, radiofrecventa bipolara si tripolara, ultrasunete secventiale ( diferite in functie de tratamentul ales) si luminologie.

Radiofrecventa este astazi o tehnica ce nu poate fi ignorata in cadrul tratamentelor nechirurgicale pentru piele.

Radiofrecventa remodeleaza straturile profunde ale epidermei, realizand o restructurare a pielii cu efecte pe termen lung.

Beneficiile ultrasunetelor sunt cunoscute de multi ani. Ultrasunete generează o presiune acustică la nivelul pielii și creează un micro masaj intern ale carui efecte biologice principale sunt:

• reactivarea micro-circulatiei (limfatica si venoasa)

• fibrolysis de țesut pentru a netezi liniile si ridurile, sau aspectul celulitei.

Garanteaza o reactivare maxima a proceselor metabolice, realizand tesuturi moi si o piele care respira.

Ultrasunetele vor activa de asemenea si procesul de lipoliza metabolica, pentru a stimula pierderea in volum si reducerea depozitelor grase ( piele cu aspect de coaja de portocala) in timpul tratamentelor de slabire.

Luminologia este o tehnica simplificata care decurge din chromotherapye.

Energia luminoasa stimuleaza photo-receptorii din pielea umana.

In functie de culorile luminii, tesuturile absorb diferit energia luminoasa. Adancimea penetrarii in tesuturi depinde de lungimea de unda a luminii colorate, astfel incat se vor activa efecte biologice mai mult sau mai putina adanci in piele.

Combinat cu noua generatie de luminologie , sistemul secvential transmite in lumina vizibila si stimulativa, valurile de ultrasunete din timpul protocoalelor de tratament, indicand constante schimbari in procesul de stimulare.