Servicii non-chirurgicaleO alternativa a chirurgiei estetice este medicina estetica.

Medicina estetica propune o abordare globala a imbatranirii faciale, anterioara oferirii unei solutii adaptate fiecarui caz. Este vorba de proceduri minim invazive, non-chirurgicale, care propun o adevarata strategie anti-ageing personalizata.

Medicina estetica a devenit un foarte puternic instrument complementar chirurgiei estetice, care poate trata primele semne ale imbatranirii, sau poate fi de folos in mentinerea rezutatelor unor interventii chirurgicale estetice, cu ajutorul unor preparate injectabile si a unor metode moderne.

Oferind solutii non-chirurgicale mult mai eficiente decat orice produs cosmetic actual, medicina estetica este recomandata pentru toate varstele.

Tratamentele non-chirurgicale folosesc substante compatibile corpului uman, cum ar fi acidul hialuronic, hidroxiapatita sau botox-ul , in lupta impotriva ridurilor, pentru a diminua efectele imbatranirii asupra fetei sau pentru a imbunatatii sau recontura forma fetei, a buzelor, sau a corecta asimetrii deranjante.

Din categoria procedurilor minim invazive fac parte si mezoterapia , terapia vampir (PRP pe scurt, pe larg terapia cu plasma bogata in plachete obtinuta din sangele propriu ) sau liftingul facial non-chirurgical cu fire de suspensie.